woensdag 18 januari 2012

Reiswijzer 2012




Vorige week is de Reiswijzer met het nieuwe reisaanbod verschenen. Het is een soort mini-magazine geworden, met op de voorkant een schitterende foto van deelnemer Job. De foto is gemaakt in Noorwegen en aangezien ook dit jaar weer een flink aantal Noorwegenreizen in ons aanbod zijn opgenomen, is dat een logische keuze. De vormgeving is verzorgd door Styl, inmiddels een vertrouwd adres bij een voormalige Avanta-reiziger.

De reiswijzer is bedoeld als handig hulpmiddel bij het uitzoeken van een reis. In het overzicht staan alle reizen op chronologische volgorde. We hebben de continenten een kleur gegeven en achter iedere reis vind je een blokje in de kleur van het continent waar de bestemming te vinden is. Wil je naar Azië in juli? Zoek dan naar olijfgroene blokjes op pagina 6, 7 en 8. De symbooltjes bij de reis geven alvast wat informatie over de leeftijdscategorie. (Meer info over de verschillende categorieën vind je door op de homepage op het vraagteken naast ‘Vind je reis’ te klikken.)

Vervolgens ga je naar onze vernieuwde website om de reisbeschrijving te lezen. Je vindt je reis door een categorie te kiezen onder ‘Reisaanbod’. Het nummer in de reiscode helpt je om snel naar de reis van je keuze te scrollen. Zoom in op het kaartje om te zien waar de bestemming op de wereldkaart ligt. Je kunt op de foto’s klikken om ze groter te zien. Bij veel reisbeschrijvingen staat een link naar een artikel op onze weblog, voor extra reisinspiratie en –informatie. En lees meer over je reisleider door op de naam te klikken. Ook staat er een link naar het forum, waar je kennis kunt maken met de andere deelnemers aan de reis.

Heb je besloten waar je naartoe wilt? Dan kun je de reis boeken door op de knop ‘Aanmelden’ te klikken. Wij krijgen je aanmelding dan via e-mail binnen. Binnenkort kun je de aanbetaling direct overmaken via iDeal, superhandig!
Houd de Reiswijzer bij de hand, leg hem in je lectuurbak ofzo. Dan kun je later, als het tijd is om je tas in te pakken, onze bagagetips nog eens lezen. Of een najaarsreis uitkiezen. Of gewoon een beetje mijmeren over al die mooie bestemmingen…

PS. We zijn nog hard bezig met het vullen van de website. Staat er nu nog geen reisbeschrijving bij de reis die je wilt boeken? Binnenkort wel!

Geen opmerkingen: