woensdag 25 januari 2012

Onontdekt stukje India...



Vorige week plaatsten we op de Facebook pagina van Avanta een bericht van de groep die nu op de Laccadiven verblijft. Opzich was dat al voldoende om te beseffen dat je die bijzondere eilandengroep zonder problemen op je wishlist kunt plaatsen, maar vandaag ontvingen we nog een nieuwe update:

Drie weken India en Laccadive eilanden met Avanta is 20 dagen elke dag een ander avontuur. De ene dag dwalen we door een tropisch groen dorp met felle paarse, lila en geel geverfde huisjes waar iedereen een koe in de huiskamer houdt. De andere dag zit je op een berg in de woestijn de zonsopkomst te bekijken terwijl je die de volgende avond op spectaculaire wijze in de zee ziet zakken. Dan weer scheur je in een riksja door een stad waar meer mensen wonen dan in Nederland. Vervolgens dwaal je uren in de natuur zonder ooit iemand te zien. Je schrikt je een hoedje als je in Goa 1000 toeristen op het strand ziet. En het volgende weekend hebben we een parelwit strand met azuurblauwe zee waar nooit iemand komt.


En voor als je het gemist had, hierbij nog het bericht dat we vorige week ontvingen:

Avantagroep krijgt na 14 dagen reizen door hectisch India cultuurshock op paradijselijke Laccadive eilanden waar t geruis van palmbladeren zich vermengt met t geluid van de branding van een kristalheldere zee. Waar opa zit te vissen terwijl oma in haar rieten hutje n potje kookt. Het is overigens uitkijken geblazen want er zijn twee auto's op het eiland...

Geen opmerkingen: