zaterdag 15 januari 2011

Why settle for a five-star hotel when you can sleep under a thousand star sky

- Loesje

Als je met Avanta meegaat ben je gegarandeerd van bijzondere slaapplekken. ’s Ochtends heb je nog geen idee waar je ’s avonds je tentje op zult zetten of je matje uit zult rollen. Dat kan zomaar op een verlaten strand zijn, in een groot bos met veel hout voor een mooi kampvuur, of misschien nodigt een boer jullie uit om op zijn erf te kamperen. Avanta heeft ook reizen waarbij de groep overnacht in hotelletjes, maar ook dan kun je op de meest opmerkelijke en maffe plekken slapen. Wat dacht je van een hangmat midden in de jungle? Of een lemen hutje in de rimboe van Afrika?



Heb jij ook een foto van een bijzondere, mooie, grappige of bizarre slaapplaats tijdens een Avantareis? Mail deze dan naar avantareizen.blogspot@hotmail.com o.v.v. slaapplaats. Bij plaatsing op het blog ontvang je een kortingsbon van €20,- te besteden bij het boeken van een reis.

Foto: Als je goed kijkt zie je aan het water twee witte Avantabusjes staan. Dit was een prachtige kampeerplek op een Grieks schiereiland. We moesten een barre tocht afleggen om hier te komen, maar toen hadden we ook wat.

Geen opmerkingen: