donderdag 6 januari 2011

reisaanbod 2011 - buiten Europa

Oost west, verder best. Avanta hoopt ook in 2011 weer naar alle windstreken te gaan. Van Fiji & Vanuatu tot Tadzjikistan. Ga je mee?

Een greep uit ons reisaanbod buiten de Europese grenzen.




Cuba, een subtropische bestemming met twee kanten. De onderdrukking van het communistische regime aan de ene kant, de vrolijke, relaxte sfeer aan de andere kant. Met heel veel moois daar tussenin!


De weergaloze natuur in Newfoundland, de kustlijnen van Nova Scotia en het wildlife van Labrador: deze reis is voor rustzoekers.


Zuid-Amerika heeft de reiziger veel te bieden. Avanta gaat D.V. dit jaar naar een groot aantal Zuid-Amerikaanse landen, waaronder Ecuador (foto) en Suriname.


Lange tijd beschouwd als het middelpunt van de wereld en nog steeds zijn regelmatig alle ogen op Israël gevestigd. Een buitengewoon boeiende bestemming!


Tegenwoordig hebben hippe campings een yurt op hun terrein staan. Deze reis is niet hip. Integendeel, het is afzien en ontberen. Maar we zijn wél te gast in yurts. Niet op een zogenaamd hip kampeerterrein, maar op de Mongoolse steppes.


Het is moeilijk om niet verliefd te worden op Madagascar, wat ons betreft echt een topbestemming!
---
PS. sta je in ons bestand? Dan is de Reiswijzer 2011 met het complete aanbod naar je onderweg.

Geen opmerkingen: