woensdag 12 januari 2011

Reiswijzer 2011

Heb je onze mooie & handige reiswijzer '11 al in huis? (Zo niet, vraag hem dan hier aan.) In de reiswijzer lees je waarom je nú, zo snel mogelijk, met Avanta op reis zou moeten gaan. Er staat een compleet overzicht van onze reizen voor 2011 in, aan de hand waarvan je je keuze kunt maken. Ook vang je een glimp op van onze website, die binnen een paar maanden een nieuw uiterlijk krijgt.





Waarom krijg je een reiswijzer, en geen reisgids zoals je van ons gewend was? Onze reizen worden steeds vaker geboekt via internet, zonder dat de klant eerst een reisgids heeft aangevraagd. Om in te spelen op deze trend, hebben we gekozen voor een reiswijzer in combinatie met een nieuw ontwerp voor de website. Dat laatste duurt echter nog een paar maanden. Wel vind je nu al extra lange reisbeschrijvingen en veel foto's op de site. Vanaf het moment dat de website vernieuwd is, is het mogelijk om, tegelijk met je aanmelding, via iDeal de aanbetaling over te maken.

We hopen dat het op deze manier makkelijker en nog leuker wordt om een keuze te maken uit ons reisaanbod! Mail of bel ons gerust om te laten weten wat je ervan vindt, we horen het graag.

Geen opmerkingen: