maandag 20 januari 2014

Video: Avantaklassieker India

India is een zogenaamde Avantaklassieker. Dat betekent dat we er vrijwel ieder jaar heen gaan, omdat het zo'n ontzettend gave bestemming is. De exotische cultuur, de bijzondere mensen, chaotische steden, imposante bouwwerken en qua natuur zeer veelzijdig. Daarnaast was het ook één van de eerste landen die Avanta-oprichter Ies sr. bezocht en waar zijn reisvirus nog verder werd aangewakkerd.

In de volgende twee video's krijg je een indruk van twee heel verschillende reizen naar India. In de eerste video zie je de bergtoppen van de Himalaya. Al jaren gaan we hierheen om samen met gidsen en ezels een indrukwekkende trektocht door dit gebergte te maken. Een stoere reis voor sportievelingen, waarbij er ook genoeg tijd is om kleurrijke steden zoals Agra en New Delhi te verkennen.

Met dank aan Andert voor de prachtige filmbeelden:



Deelnemer Marinka maakte een mooi filmpje van de reis naar India en Sri Lanka in 2013.  In 3 minuten krijg je een goed beeld van wat ze daar heeft gezien. Een heel andere reis dan die naar de Himalaya, maar zeker niet minder mooi. Waar gaat jouw voorkeur naar uit? 

Uiteraard gaan we ook dit jaar weer naar India. Kijk snel op de website wat er in ons reisaanbod staat. 

Geen opmerkingen: