maandag 28 oktober 2013

De winter komt eraan...


Wellicht ben je druk bezig met verzinnen hoe je de komende kou kunt ontvluchten. Of misschien zorgt de naderende winter ervoor dat je steeds meer wintersportkriebels krijgt. Als je de mogelijkheid hebt om binnenkort op reis te gaan, hebben we hier wat suggesties voor je:
Wintersport Avanta-stijl
Het is niet voor niks dat we nauwelijks reclame hoeven te maken voor de wintersportreizen.  Ze zijn zo leuk en gezellig dat ze altijd razendsnel volgeboekt zijn. Op dit moment zit de reis in december al vol, maar waarschijnlijk komt er een extra reis bij. En binnenkort vind je op de website ook de link naar de reis in februari. In de gaten houden dus.


Noord- en Zuid-Chili, Falklandeilanden en Patagonië
Enorm veel variatie in natuur. Dat is wat je krijgt als je deze prachtige reis boekt. Het feit dat Ies sr. aangeeft dat –als hij dan echt moet kiezen- Chili zijn favoriete land is, zegt al genoeg. En voor het eerst in de 30-jarige Avanta-geschiedenis hopen we de Falklandeilanden te bezoeken. Laat je niet afschrikken door het gegeven dat het daar vaak regent. De natuur is er schitterend en bovendien ga je de zon de rest van deze reis genoeg zien!


Australië en Nieuw-Zeeland
Voor de echte mazzelaars die zes weken vrij kunnen regelen hebben we een mooie reis naar de andere kant van de wereld. Maar als dat er niet in zit kun je ook kiezen voor 20 dagen Australië of 24 dagen Nieuw-Zeeland. Een heerlijk klimaat, prachtige landschappen, bijzondere dieren, heel veel ruimte enz. Op onze website kun je meer lezen over deze reis en schroom vooral niet om contact met ons op te nemen als je meer wilt weten.

Marokko
Blijf je liever wat dichter bij huis? Op slechts een paar uurtjes vliegen zit je in een compleet andere wereld, die van het mysterieuze Marokko. Al sinds het eerste Avanta-jaar een favoriete bestemming! Op deze blog staan o.a. een reisverslag, fotoverslag en een interview met twee deelnemers over dit bijzondere land.


Kijk snel op onze website wat we deze winter nog meer in de aanbieding hebben. Want Cambodja of Ethiopië behoren bijvoorbeeld ook tot de mogelijkheden!

 

Geen opmerkingen: