maandag 2 juli 2012

Coline gaat naar de States

Deelnemer Dianne koos voor het onbekende Kazachstan, Peter voor het veelzijdige India & Nepal en Nico voor het ruige Afrika. Vandaag vertelt Coline waarom zij deze zomer naar de Verenigde Staten hoopt af te reizen. 

Coline in Zuid-Afrika, in de buurt van Pretoria. Ze logeerde daar op een aardbeienplaas en op deze plek stroomt het water de berg uit dat wordt gebruikt om alle aardbeiplanten van water te voorzien.

"Amerika is altijd wel in het nieuws, of je leest er in tijdschriften of boeken over. Als je je erin verdiept denk je gaandeweg steeds meer over het land te weten. Maar om het echt te beleven moet je erheen. Daarom heb ik voor deze reis naar de VS West gekozen.
 
Ik heb erg veel zin in de reis. Het lijkt mij een mooie combinatie te worden van natuur en cultuur. Ik ben benieuwd naar de grote nationale parken, naar bekende plekken zoals de Grand Canyon en Death Valley. Maar ook naar beroemde Amerikaanse steden als Los Angeles en Las Vegas. 

En hopelijk maken we ook iets mee van de aanstaande presidentsverkiezingen. Eens kijken wat de Amerikanen zelf van de kandidaten vinden. En of ze nog geloven in de American Dream…" 

Ook zin gekregen in een trip door de USA? Je kunt nog mee, maar wacht niet te lang want er is niet veel plaats meer! Je kunt kiezen uit een een langere reis van vijf weken, 18 dagen Oost - en Midden- VS, of 18 dagen Mid-West, de Rockies, Californische steden en de woestijnen.

Geen opmerkingen: