woensdag 23 augustus 2017

Three in a row: #4 Deelnemer Coen over IJsland

In deze blogserie kiezen deelnemers zelf de drie leukste of meest interessante vragen die ze over hun reis willen beantwoorden. Deze keer deelnemer Coen over zijn reis naar IJsland. 


1. Wat is het meest bijzondere dat je hebt gegeten of gedronken?
Walvis! Naast de walvistochten die worden aangeboden kwamen we erachter dat walvis ook op de IJslandse menukaart staat. En ja, als je dan de laatste avond uit eten gaat en je ziet walvis op de menukaart staan, dan wil je natuurlijk wel kunnen zeggen dat je het ook gegeten hebt. Hoe het smaakte? Helemaal niet gek, een beetje biefstuk-achtig. (Misschien de volgende keer dan toch maar gelijk voor de biefstuk.)


4. Wat was je favoriete excursie tijdens de reis?
In Husavik, helemaal in het noorden van IJsland, gingen we de zee op om walvissen te spotten. De kans zou groot zijn dat we ze zouden zien, en dat is zeker gelukt! 


6. Hoe is de 'Avanta way of life' jou bevallen?
Heerlijk! Het was mijn eerste reis met Avanta, dus ik liet het maar over me heen komen. De vrijheid en het rond trekken zijn prima bevallen. Heerlijk ook om je niet druk te hoeven maken om je laptop of telefoon, maar gewoon te genieten van de natuur!


Deelnemer Gerben vertelde eerder ook al over zijn reis naar IJsland. Dat interview lees je >hier<.

Ook nieuwsgierig geworden naar IJsland? Wellicht is >> deze reis << wat voor jou?

Geen opmerkingen: