donderdag 26 juni 2014

Reisleiders krijgen training 'kampeerwetenschappen'

Als voorbereiding op het komende reisseizoen vond er afgelopen weekend een reisleidersdag plaats voor de nieuwe generatie reisleiders. Doelstelling van deze ‘meeting’ was het aanscherpen van leiderschapskwaliteiten en het uitwisselen van ervaringen. Daarbij kwamen onderwerpen aan bod als groepsdynamiek, het voorbereiden en plannen van een reis en communicatie van en naar de groep.

Na hard werken en veel nadenken, is het tijd voor ontspanning.

We hebben er alle vertrouwen in dat de deelnemers de vruchten gaan plukken van deze meeting.
De reisleiders kijken in elk geval terug op een gezellige en zinvolle dag en gaan met frisse energie aan de slag met misschien wel jouw geboekte reis:-) 


"Een dag met veel praktische tips en uitwisseling van ervaringen op een mooie Avantalocatie. Naast praktische handreikingen over reisvoorbereiding en evaluatie, communicatie en "kampeerwetenschappen" was ook groepsdynamiek een interessant onderwerp om mee aan de slag te gaan. Een mooie basis om beter voorbereid een reis te leiden!"-Job Hakbijl-


 “Ik heb ervan genoten. De reisleidersbijeenkomst was een combinatie van gezelligheid, leerzame gesprekken, teambuilding en Avanta-beleving in de Zeeuwse polder. Deze mix maakte de bijeenkomst tot een groot succes! Zeker voor herhaling vatbaar.”-Arjan Smit-

Gaat maar net goed...

“Vooral het stukje theorie rond groepsdynamica vrijdagavond vond ik leerzaam, doordat er a.d.h.v. de theorie veel praktische voorbeelden specifiek voor het reizen werden gegeven. Verder was het zaterdagochtend grappig om een vlot te bouwen en daarna op een zinnige manier in groepjes dingen rond het reisleiderschap te bespreken.'”
-Simone Kroes-






We wensen alle reisleiders en deelnemers een prachtige reis en behouden thuiskomst toe!  

Geen opmerkingen: