maandag 12 september 2011

Het was een mooie zomer....

...misschien niet in Nederland, maar wel in de 70 landen waar 35 Avantagroepen deze zomer rondreisden!

Het Avanta-team kijkt terug op een hele drukke periode, maar we zijn ontzettend dankbaar dat alle reizigers weer veilig thuis zijn gekomen en er geen grote incidenten zijn voorgevallen. We hoorden veel enthousiaste verhalen van deelnemers en reisleiders en we hopen dat ook jij het naar je zin hebt gehad.



Najaars- en winterreizen
Ben je afgelopen zomer niet op reis geweest of ben je alweer aan vakantie toe? Ook dit najaar en in de winter kun je met Avanta weg. Wat dacht je van een reis naar het meest unieke eiland ter wereld: Madagascar, een superveelzijdige trip naar Oman en Jordanie, of een actieve en gezellige week in de sneeuw? Voor nog meer keuze: klik hier voor een totaaloverzicht van de najaars- en winterreizen.

Op dit moment reist er nog één groep door de Balkan en wordt er al weer hard gewerkt aan de nieuwe reisgids voor 2012. Die hopen we tussen kerst en oud en nieuw bij je thuis te bezorgen.

Vanaf begin december kun je de nieuwe reizen al online bekijken op onze website, maar als je jouw vakantie op je werk al eerder door moet geven kun je altijd contact opnemen met het reisbureau. Daar kunnen ze je meer informatie geven over bestemmingen en vertrekdata.

We hopen je uiteraard weer te mogen begroeten op een van onze volgende reizen!
En heb je nog mooie foto's of een leuk reisverhaal? Stuur ze naar avantareizen.blogspot (at) hotmail.com. Bij plaatsing op ons weblog ontvang je een kortingsbon voor een volgende boeking!



Foto: Twee reizigers wagen een duik in een meer op Labrador (Canada - 2009).

Geen opmerkingen: