vrijdag 2 september 2011

Het Avanta-gevoel

Tja, het Avanta-gevoel...wat is dat eigenlijk? Hoe voelt dat?

Deelnemers Janice Dijkgraaf en Henri Versluis slaagden erin om dit vast te leggen. Zij maakten afgelopen zomer een 12-daagse reis door Scandinavië en stuurden ons een serie foto's (met uitleg!) die dit gevoel uitstekend verbeelden.


"Één van de vele onvolprezen, smaakvolle maaltijden. Er kan werkelijk niets op tegen zelf samengestelde en voorbereide, overheerlijke, warme hapjes. Hier zie je een rijk gevuld bord Hawai zonder kip en met vele andere heerlijke toevoegingen. Voel je het water al in je mond lopen?"


"Wat is kamperen toch een uitkomst voor de mannen: een paar weken je niet druk maken om een baardhaar meer of minder!"



"Wat een adembenemend gezicht: na het passeren van de poolcirkel was het nacht op ons horloge, maar het daglicht wist van geen wijken."



"De voetstappen van onze groep op een strand in Noord-Noorwegen. Stille getuigen van veel gezelligheid en onderlinge verbondenheid."

Bedankt Henri en Janice!

Heb je ook een bijzondere, grappige of mooie foto(serie) die je met de lezers van dit blog wilt delen? Stuur deze dan naar avantareizen.blogspot(at)hotmail.com. Vinden we leuk!
En bij plaatsing ontvang je een kortingsbon voor een volgende reis.

1 opmerking:

Gerrit de Vree zei

Wat leuk!! Gisteren jullie fotoboek gezien, maar nu staan jullie foto's ook nog op de blog! ;) Het was een supergezellig avanta weekendje met echt perfect weer.
gr, Gerrit