maandag 12 december 2016

preview reisaanbod zomer 2017

Op het Avantahoofdkwartier wordt koortsachtig gewerkt aan het reisaanbod voor volgende zomer. Dagelijks krijgen we mailtjes en telefoontjes van mensen die niet langer kunnen wachten. Doen deze grijze decemberdagen jouw ook verlangen naar zonnig zomerweer? Dat duurt nog lang, maar hier is alvast een voorproefje.
In de kerstvakantie D.V. komt het zomerreisaanbod online.

Europa


In 2017 hopen we met de veerboot naar IJsland te gaan, met een tussenstop op de Faeroër. We hebben meerdere grotere rondreizen door verschillende delen van Europa, die je in hun geheel of gedeeltelijk kunt boeken. Er zijn eigenlijk maar weinig Europese landen die niet in ons reisprogramma zijn opgenomen! Al kamperend door ons mooie continent trekken, is en blijft een van de beste manieren om vakantie te vieren.

Afrika


Ach, Afrika! Avanta voelt zich thuis op dit continent. Strakke reisschema's passen hier niet, maar daar zijn wij nooit dol op geweest. Botswana, Zambia, Madagaskar, Zuid-Afrika... ze staan allemaal in ons reisaanbod, plus nog veel meer.

Azië


Exotisch Azië staat komend jaar in ons programma van Kazachstan tot Japan, van Siberië tot Sumbawa, met vanalles daar tussenin. De topper is natuurlijk de Himalaya, al vele jaren in ons aanbod en een echte Avantaklassieker!


Amerika



Voor het gemak noord, zuid en midden op een hoop gegooid, maar wat zit daar veel tussen! Cuba bijvoorbeeld, een buitengewoon populaire Avantabestemming de afgelopen jaren. We waren onlangs zelfs aanwezig tijdens een historische gebeurtenis: de grote leider Fidel Castro overleed. Wat nu? We hopen het met eigen ogen te gaan zien. Argentinië, Bolivia, Chili... ze staan er weer bij. Alaska natuurlijk, en een paar mooie rondreizen door de States en Canada.

Is dat alles? Uiteraard niet! Nieuw-Zeeland, Fiji, Papoea, Australië, Rwanda, Guatamala, Israël, Jordanië... het staat er allemaal tussen. Nog een paar weken geduld, dan kun je echt gaan kiezen uit ons aanbod. Het wordt weer schitterend, al zeggen we het zelf ;-)

Geen opmerkingen: