maandag 9 februari 2015

voorjaarsreizen, voor slimme reizigers

Aan het begin van een nieuw jaar worden gewoonlijk veel zomerreizen geboekt. Heerlijk natuurlijk, midden in de winter je zomerreis plannen, dan heb je iets om naar uit te kijken. Maar tussen de winter en de zomer ligt het voorjaar! En dat is een ideale periode om op reis te gaan. Uiteraard heeft Avanta een aantal mooie voorjaarsreizen in het aanbod. We noemen er een paar:

de subtropische Azoren
Een unieke archipel die bij Portugal hoort, maar een heel eigen sfeer heeft. De Azoren zijn bijzonder geschikt voor een relaxt voorjaarsreisje, met ontspannen wandeltochten door het weelderige landschap en de rustieke plaatsjes. Lees vooral ook dit reisverslag.

voorjaar in Zuid-Europa
Een ouderwetse Avanta-kampeerreis naar Spanje en Portugal, dat is Genieten met een grote G. Het voorjaar is hier in volle gang, met aangename temperaturen en een met bloemen bezaaid landschap. Dankzij onze all-inclusive formule is het ook nog eens voordelig reizen, helemaal als je deze maand boekt en profiteert van de vroegboekkorting!

Kaapverdië
Een andere eilandengroep en een favoriet bij de Avantafamilie! Het leuke is dat ieder eiland weer compleet anders is dan de andere eilanden. Een vleugje Afrika, een vleugje koloniaal Portugal en een flinke portie eigen karakter. Kaapverdië is echt een bestemming om aan je bucket list toe te voegen.

Noorwegen
Noorwegen is altijd mooi. Als je dat nog nooit met eigen ogen gezien hebt, kun je daar met deze reis verandering in brengen. De reis gaat ook door een paar van de mooiste delen van buurland Zweden.

zonnig Griekenland (and more)
In juni naar Zuid-Europa gaan, dat is gewoon heel verstandig! :-D Heerlijk zonnig weer, nog lekker rustig overal, niet te warm en alles nog groen en fris. Need we say more?!

Geen opmerkingen: