vrijdag 30 mei 2014

Chili en Argentinië - een schitterende fotoreportage

Sommige deelnemers komen altijd terug met een enorme stapel mooie foto's. Zo ook Job. Daarom benaderden we hem subtiel met de vraag of hij nog wat beelden had van de reis naar Chili ;-) En yes, dat had hij!

Het mag duidelijk zijn: als je van natuur en variatie houdt, is dit een topbestemming.


Job: Drie weken Noord Chili en Zuidelijk Argentinië (Patagonië) in februari/maart. 'Slechts' twee landen, maar dan wel zo groot en uitgestrekt dat er een enorm afwisselende reis te maken is! Van woestijnen waar nooit regen valt, via zoutvlaktes naar gletsjers. Van een kampeerplek aan zee tot boven de vierduizend meter in het Andesgebergte op één dag. 






Lama's, zeehonden, gieren en zoveel andere dieren meer. En daartussenin... grote afstanden, ongerepte leegte, maar soms ook juist grote afwisseling. Mooie kampeerplekken en ervaringen maken het compleet. Een reis met veel natuur dus, en dat was precies de reden waarom ik meeging. Het mag duidelijk zijn dat ik er geen spijt van heb...













Bedankt voor de prachtige foto's Job!

Vrijwel ieder jaar hebben we één of meerdere reizen naar Chili en/of Argentinië in ons aanbod. Echter, de reis die nu nog op de planning staat is al volgeboekt, maar volgend jaar staat 'ie er vast en zeker weer in.

1 opmerking:

Simone zei

Heel erg mooi om te zien!
Heerlijk om daar te zijn.