vrijdag 15 juli 2011

last minute bagagetip (a good one!)




Jezelf wassen in een kristalhelder riviertje of aan de oever van een rimpelloos meer is een ongeëvenaard begin van de dag.


Maar wel een beetje spijtig om dan grote vlokken schuim weg te zien drijven... Je staat te genieten van de natuur en tegelijkertijd breng je diezelfde natuur schade toe. Niet leuk. Gelukkig kun je dit nare gevoel voorkomen.


Bij de Body Shop is een collectie douchegels geïntroduceerd die vrij is van sulfaten, parabenen en kleurstoffen. 100% biologisch afbreekbaar, net als de fles waarin de douchegels verpakt zijn. Daar komt bij dat de Earth Lovers-douchegels fair trade aloë vera bevatten. Goed voor mens en milieu dus! Je kunt kiezen uit zes geuren, maar er is ook een parfumvrije versie.

Koop de Earth Lovers-douchegels hier online of ga naar een van de filialen van de Body Shop.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

De shampoo van Yves Rocher in de groene ronde flessen met bruine dop zijn ook zo goed als (dat kan met schuimende producten) biologisch afbreekbaar. En de producten van Weleda ook. Voordeel, je hebt van dit soort producten vaak veel minder nodig dan 'normale' producten dus je hoeft minder mee te nemen.

Anoniem zei

Shower Gel van Therme http://www.therme.nl/wereldkuren/thalasso/thalasso-shower-gel.aspx
is ook zeepvrij en is mede gemaakt van natuurlijke producten )zeewier en algen). Verkrijgbaar in tube van 50 ml (in tegenstelling tot de shampoo van de bodyshop, helaas alleen maar 250ml)