zaterdag 18 juni 2011

reizigers op vakantie



Daan en Ies Sr. hebben hun post verlaten. Tijdelijk dan, hè. Ze genieten van een paar dagen vakantie in de Baltische Staten en de russische enclave Kaliningrad. Vakantie is onze business (al noemen we het liever reizen), maar het komt er niet zo vaak van om zelf op vakantie te gaan. Het werk op kantoor gaat het hele jaar door. En zijn we in het buitenland, dan zijn we meestal ook bezig met ons werk. Een groep begeleiden is namelijk hard werken en als er geen groep bij is, zijn we nieuwe reizen aan het bedenken.



Daar is deze keer geen sprake van. Dit deel van Europa kennen we als onze broekzak en er is geen groep bij, alleen een paar door de wol geverfde bekenden. Echt relaxen dus. Even op adem komen voor het hoogseizoen losbarst. Als je mailtje niet direct beantwoord wordt of je probeert tevergeefs te bellen, weet je hoe dat komt. D.V. donderdag a.s. zijn Ies en Daan weer terug.


***

PS. Wil je deze zomer nog mee? Wat dacht je van bijvoorbeeld deze reis? Een typische Avanta-kampeerreis die je niet snel bij andere reisorganisaties zult tegenkomen.

Geen opmerkingen: