dinsdag 12 januari 2010

8 maanden fietsfun

omgeving Melbourne


"De hierboven beschreven overdaad zorgde er ook voor dat we aangekomen in Abu Dhabi vooral uitkeken naar een plek om wat slaap in te halen. Die slaapplek was snel gevonden, een paar stoelen in de hal van het vliegveld bleken voldoende te zijn. Naast het slapen hebben we ons nog vermaakt met het kijken naar allerlei gesluierde mannen en vrouwen, schoonmakers die het zelfde stukje gang minimaal twintig keer achter elkaar dweilden en met Witwangbuulbuuls die rondvlogen in de aankomsthal (eerste nieuwe soort).


Toen we landden in Abu Dhabi was al direct duidelijk dat ze hier van plan zijn het tweede Dubai te worden. Overal in de woestijn zagen we honderden gele zwaailichten en bouwkranen die in sneltreinvaart luxe woonwijken uit de grond aan het stampen zijn. Wie dat allemaal moet gaan kopen is ons een volkomen raadsel."


Ies jr. & Hannah Goedbloed vierden de jaarwisseling in Melbourne. Een droom komt uit: de komende 8 maanden maken ze een fietsreis door Australië en Azië. Wie van hun avonturen op de hoogte wil blijven, leest hun blog! Daar vind je natuurlijk ook foto's van hun reis en een kaart met de afgelegde route. Voor een eerder fietsavontuur klik je hier en hier. Droom je ook van een reis naar de andere kant van de wereld? Klikkerdeklik!

Geen opmerkingen: