maandag 26 oktober 2009

einde en begin


Hoewel er op dit moment drie Avantareizen weg zijn (naar Iran, Portugal en Cuba) is het hoogseizoen van 2009 al een tijdje voorbij. We zijn dankbaar dat het ook dit jaar weer goed verlopen is. Er zijn geen erge dingen gebeurd en iedereen is weer thuisgekomen.
Reden om eens een tijdje achterover te leunen?
Zeker niet. Op het Avantakantoor ratelen de toetsenborden, worden kalenders bestudeerd, telefoontjes met reisleiders gepleegd en duizenden foto's aan een kritische blik onderworpen. De reisgids van 2010 moet geschreven worden! Ieder jaar een enorme klus. Veel nieuwe reizen, met nieuwe reisbeschrijvingen en nieuwe foto's. Ondanks het feit dat wij bij Avanta niets moeten hebben van minutieus geplande reizen, vergt het veel tijd en denkwerk om het komende hoogseizoen weer een goed reisaanbod te hebben. Zelfs Ies Sr. is in deze weken veel achter het beeldscherm te vinden ;)
Inmiddels staan de reizen allemaal op papier. Nog even, en de vormgever kan aan de slag. Als alles meezit, heb je vóór de jaarwisseling de nieuwe reisgids in huis. Tot die tijd nog wat geduld. Moet je nu je vakantiedagen al opgeven en wil je graag met Avanta mee? Stuur ons dan even een mailtje, we helpen je graag!
E.


1 opmerking:

Anoniem zei

Succes met het schrijven en al het voorbereidende werk!