maandag 28 april 2014

Natuurhike: Een beetje Avanta in Nederland

Twee enthousiaste Avantameiden bedachten een manier om tussen het reizen door ook in Nederland een vakantiegevoel te krijgen. Met Natuurhike organiseren ze prachtige wandelingen voor jongeren tussen de 18 en 35 jaar. Door de combinatie van gezelligheid, actie én het bezoeken van unieke  natuurgebieden is dit een absolute aanrader voor iedere Avantaganger. Ze stuurden een paar mooie foto's en schreven ons: 



Avantareizen zijn prachtig, maar onze portemonnee en vakantiedagen staan het niet toe iedere maand een juweel van een reis te maken. Tegelijkertijd willen we wel uit onze dagelijkse sleur komen en de natuur intrekken. Om die redenen hebben wij (Willeke en Marleen) Natuurhike bedacht.


Als je ons een mailtje stuurt met je gegevens zetten wij je op de adressenlijst. Iedere maand krijg je een nieuwsbrief met foto's, verslagjes en tips.

Op onze site en facebookpagina plaatsen we nieuwe wandelingen. Elke maand is er ten minste één wandeling. Meestal in het midden van het land, maar ook wel eens richting de westkust of juist de Duitse grens. Alles kan. Tussendoor proberen we alle unieke gebieden van Nederland mee te pikken. Wat dacht je van de Posbank bij Arnhem? Of de Amsterdamse Waterleidingduinen?
We starten meestal om 10:30 uur en wandelen dan op ons gemak een kilometer of veertien. Een paar keer houden we pauze en zijn dan rond 15:30 uur klaar.




Ondertussen kom je een hoop interessante mensen tegen: iemand die voor evangelisatie in China heeft gezeten, in Australie of Noorwegen heeft gewoond, die goudsmid of molenaar van beroep is en ga zo maar door. Zo deel je je ervaringen en leer je er weer wat bij.

Als je van een beetje avontuur en door de natuur banjeren houdt (en dat denken wij van jullie allemaal), wandel dan eens gezellig mee! Je zult de eerste Avantaganger in elk geval niet zijn.

Tot kijk,

Willeke en Marleen




1 opmerking:

Evita zei

Echt een heel leuk initiatief :) Wie weet ben ik ooit van de partij..