woensdag 12 augustus 2009

back to work!


Een paar dagen lang was er op het Avantakantoor sprake van een uitzonderlijke situatie: Ies Sr. en Daan waren allebei afwezig, in het hoogseizoen notabene. De telefoon werd opgenomen door reisleider Adrie Goedbloed. Voor noodgevallen waren Ies en Daan wel bereikbaar, maar dat is gelukkig niet nodig geweest.
De reden van hun afwezigheid was een bruiloft aan de andere kant van de Atlantische oceaan. Het was een schitterende dag, daar in Dundas, Ontario, CA. We hebben genoten van de hartverwarmende gastvrijheid, het Canadees-Hollandse feest en de mooie omgeving. Na de feestelijkheden vertrok een deel van de Avantafamilie en de familie van de bruid naar het noorden, voor een onvervalste kampeerreis.
Voor Daan, Elzi en Sybe zit de vakantie er weer op. Nog een beetje duizelig van de jetlag zijn we weer aan de slag gegaan. Binnenkort vind je hier een aantal foto's van onze reis door het Great Lake District. Heb je zelf ook een onvergetelijke Avantareis gemaakt? Stuur je verslag en/of foto's naar info(at)avantareizen(dot)nl o.v.v. 'weblog'!
E.
foto gemaakt in Manitowaning, op Manitoulin Island

Geen opmerkingen: